Entertainment Bondru Suriname start samenwerking met Directoraat Cultuur

Het team van Entertainment Bondru Suriname heeft een bezoek afgelegd aan Directoraat Cultuur bij het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur. Dagblad Suriname verneemt het volgende van Fabian Sijmor van Promarman.com. Sijmor is promotor van artiesten en maakt deel uit van het team. Zij spreken van een vruchtbaar gesprek met de directrice en onderdirecteur van het Directoraat Cultuur.

Het is onmogelijk om op te komen voor de entertainment scene zonder het Directoraat Cultuur, het is de moederorganisatie die kan faciliteren. De ontvangst was warm, het team is met open armen ontvangen. Entertainment Bondru Suriname heeft aangekaart, dat de sector al 2 jaar stil ligt en dat zij het initiatief hebben genomen als team om naar Cultuur toe te stappen.

Vanuit het Directoraat Cultuur is positief gereageerd en aangekaart dat ze bereid is te faciliteren en te helpen waar mogelijk. Maar, dan moeten er aanmeldingen zijn en overleg over wat er wordt verwacht vanuit Cultuur. Er is ook gesproken over de voorbereidingen voor het ’trial’ evenement op 13 maart en Cultuur heeft toegezegd om haar ondersteuning te geven. Het team is een idee voor het ’trial’ evenement aan het vastleggen zodat het geheel kan doorgaan. Het was voor Jah Hands Baas zijn eerste bezoek aan het Directoraat Cultuur. Vervolgens heeft Entertainment Bondru Suriname zo een oproep op hun Facebook-pagina geplaatst voor aanmeldingen. 

Entertainment Bondru Suriname is een organisatie met als brandpunt de Surinaamse entertainment scene. In gesprek met Jah Hands Baas verneemt Dagblad Suriname, dat de organisatie is ontstaan met het houden van een persconferentie waar ENVR, Jah Hands Baas en King Koyeba als vertegenwoordigers van de artiesten hadden gevraagd om vanuit de zijde van de regering te worden uitgenodigd voor een gesprek over de Covid- situatie en hoe verder met artiesten die muziek als baan hebben. 

 (Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!