CBB: Vertraging in afhandeling paspoortaanvragen

De directrice van het Centraal Bureau Burgerzaken (CBB), Anastatia Kanape-Pokie, heeft bekendgemaakt dat vanwege het ‘uitvallen van een van de paspoortprinters’ de afhandeling van paspoortaanvragen ‘enigszins’ is vertraagd.

Het gevolg hiervan is, aldus het CBB, een langere wachttijd voor wat  betreft het afhandelen van de aanvragen voor een paspoort. 

Er kan alleen ‘bespoediging’ worden aangevraagd voor ‘duidelijk aantoonbare spoedgevallen’, zoals ziekte, overlijden, dienstreis en reizen voor sport- en studiedoeleinden. Daarvoor moet men zich melden bij de spoedbalie van de afdeling Paspoorten in het CBB-hoofdkantoor, met medeneming van de daarvoor vereiste documenten.

“Het CBB doet er alles aan om zo gauw mogelijk over te kunnen gaan tot normalisatie van de afdeling van paspoortaanvragen. Onze welgemeende verontschuldiging voor het ontstane ongerief.”

error: Kopiëren mag niet!