41 personen donderdag 3 maart positief op Covid-19 getest uit 333 testen – Aantal ziekenhuisopnames stabiliseert

Donderdag 3 maart zijn 59 personen positief op Covid-19 getest uit een totaal van 333 uitgevoerde testen. Dat waren zondag 31 personen, maandag 93, dinsdag 78 en woensdag 59.

Geen enkele patiënt is donderdag aan het virus overleden, waardoor het totaal aantal aan het virus overleden personen – sinds het begin van de pandemie medio maart 2020 – nu nog steeds 1.317 bedraagt, zo is te zien op de website van het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg (BOG) waar een zogenoemd dashboard dagelijks rond elf uur ‘s avonds de Covid-cijfers publiceert.

Daling aantal opnames ziekenhuizen stabiliseert

Op Intensive Care Units van de ziekenhuizen in Suriname liggen donderdag 3 patiënten en in totaal liggen nu 16 personen met het virus in een ziekenhuis en dat waren er zaterdag 16, zondag 17, maandag, dinsdag en woensdag 13.

Het totaal aantal met Covid-19 besmette personen, sinds de uitbraak medio maart 2020, bedraagt nu 78.394.

PK

error: Kopiëren mag niet!