Man (61) bedreigt 59-jarige echtgenote met de dood ondanks beschermingsbevel

De 61-jarige R.N. alias ‘Robby’ is woensdag 23 februari door de politie van het bureau Flora aangehouden. Na overleg met het Openbaar Ministerie is hij voor bedreiging en woninginbraak in verzekering gesteld, zo bericht het Korps Politie Suriname woensdag 2 maart.

Tegen de man is een beschermingsbevel uitgevaardigd, waarbij het hem verboden is de woning van zijn 59-jarige echtgenote S.D. te bezoeken en te betreden. Desondanks kwam hij, bedreigde de vrouw met de dood en zei de woning in brand te zullen steken. Daarnaast brak hij in de woning in en ging ervandoor met sieraden, vleesproducten en een panklare doks.

Bij zijn voorgeleiding heeft de verdachte ontkend de diefstal te hebben gepleegd en het beschermingsbevel te hebben overtreden.

error: Kopiëren mag niet!