Hatramij: Terugroepactie “Egte Pindakaas“

Het bedrijf Hatramij laat woensdagochtend weten, dat “wegens ontvangen klachten” blijkt dat het vacuüm deksel van “Egte” Pindakaas “na een flitsende introductie los raakt, waardoor het product bloot kan komen te staan aan contaminatie”.

“Aangezien de consumenten bescherming prioriteit heeft voor ons en wij de kwaliteit hierdoor niet meer kunnen waarborgen heeft Hatramij een terugroepactie ingevoerd van alle smaken pindakaas.”

Wie een pot pindakaas van dat merk thuis heeft met een gebroken seal dan kan men bellen met de nummers 482424/ 487978.

“We bieden mede namens de fabrikant onze verontschuldigingen hiervoor”, aldus Hatramij in een bekendmaking.

Het ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie maakt inmiddels ook melding van de terugroepactie. “Heeft u dit product in uw bezit, aub NIET gebruiken en te retourneren aan de winkelier. De juiste vervaldatum is 25 mei 2023, de productie datum is 25 mei 2021”, aldus het ministerie.

PK

error: Kopiëren mag niet!