1 voor 12 krijgt 5 hectare grond te Para

“Ik ben deze regering zeer dankbaar dat zij eindelijk de Stichting 1 voor 12 blij heeft kunnen maken met een stuk grond van circa 5 hectare te Para”, woorden van een tevreden Louis Vismale. De voorzitter van de stichting mocht woensdag zijn toewijzingsbeschikking in ontvangst nemen van waarnemend-president Ronnie Brunswijk. 

De stichting zal hiermee de mens in nood helpen. Concreet streeft hij naar het opzetten van een opvangcentrum voor dak- en thuislozen op dit terrein. 

Theresa Dominie, alleenstaande moeder van vijf kinderen, die in november 2021 ook met haar noodkreet aanklopte bij de stichting, werd op deze dag gelukkig gemaakt met een stuk grond. Vismale heeft van deze gelegenheid gebruik gemaakt om de regering te benaderen om deze jonge vrouw de nodige ondersteuning te verlenen voor de bouw van een woning. 

Bij een eerder bezoek van Vismale aan Brunswijk had hij reeds zijn ondersteuning toegezegd aan de sociale projecten, waarvoor hij zich sterk maakt. Waarnemend-president Brunswijk is zeer ingenomen met de activiteiten en sociale projecten die deze stichting uitvoert, meldt het Directoraat Volkscommunicatie.

error: Kopiëren mag niet!