Zangeres Guels druk bezig met muziekprojecten

De Surinaamse zangeres Guels is actief in de muziekscene. Dagblad Suriname verneemt het volgende van Mc Vuure. Guels is momenteel druk bezig in de studio. Muziekliefhebbers mogen binnenkort meer songs van haar verwachten.

Guels heeft al songs op haar naam staan waaronder de liederen ‘Yu Wini Mi’, ‘Brown Skin’ en ‘Rekerewa pijai’.

De artieste is geboren als Zarks Saviëre. Dat zij zangtalenten heeft is in de kerk ontdekt. Op haar 10e en 11e jaar heeft Saviëre meegedaan aan de talentenjacht waarbij zij op de vierde plaats eindigde. Toen ze 12 jaar was heeft ze deelgenomen aan Youth Voice en op haar 14e mocht zij de door haar bezochte school vertegenwoordigen tijdens het Scholieren Songfestival.

De samenwerking met Mc Vuure als promotor heeft ernaar geleid, dat de zangeres op nummer 1 staat op de hitlijst van Radio 10 en Radio SRS.

 (Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!