Song “Mere Pyar Ki” van vocalist Raymond Ramnarine

Raymond Ramnarine is momenteel de leadzanger van de Chutney Soca Band Dil-e-Nadan. Het gaat om een muziekgroep uit Trinidad. Ook in Suriname zijn de liederen van de zanger goed beluisterd en razend populair. De krant verneemt, dat Raymond weer heeft gewerkt aan een nieuwe song.

“Mere Pyar Ki” is de cover van de originele song “Mere Pyar Ki Umar Ho Itnee Sanam” van Lata Mangeshkar en Manmohan Singh in combinatie met Engelse lyrics van de artiest. Een golden oldie gestopt in een jasje om op te swingen/dansen. De productie lag in handen van Shakti Strings (Avinash Roopchand) Raymond en Richard Ramnarine. De opnames zijn gedaan in in Bakyard Studio. “Mere Pyar Ki” is gelanceerd met een bijbehorende clip en is te bekijken via YouTube en Streamingdiensten. 

Chutney Soca Band Dil-e-Nadan

Bronnen geven de volgende informatie over de Chutney Soca Band Dil-e-Nadan. Richard Ramnarine stapte op 12-jarige leeftijd de muziekindustrie binnen als de dholak-tabla en drum bespeler met zijn familieband Dil-e-Nadan. Daarna ging hij percussie-instrumenten bespelen.

Hij werkt samen met zijn muzikale broers, Rennie en Raymond Ramnarine. Dil-e-Nadan mag spreken van optredens in landen over de hele wereld. Raymond Ramnarine heeft vorig jaar zijn Bollywood debuut gemaakt met zijn song ‘Khone Lage’ die is geproduceerd door de Aman Moroney. De artiest heeft voor de komst van de Covid-pandemie ook optredens gehad in Suriname.

 (Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!