Rochana Balgobind brengt cover song “Bas Tum Mere Paas Raho” uit

De talentvolle zangeres Rochana Balgobind heeft weer een song op haar naam staan. Dagblad Suriname verneemt van Real Life Entertainment het volgende. De zangeres uit Nederland met haar roots in Suriname, mag weer spreken van een voltooid muziekproject. Het is dit keer een cover geworden van de originele song “Bas Tum Mere Paas Raho” van de Indiase top muziekmaker Himesh Reshammiya en zanger Salman Ali.

De video van de cover song is gedaan door internationale artiest/producer Sunny-R. De zangeres heeft samen met haar label “SAREGAMA RECORDS” ervoor gekozen om de opnames van de videoclip in een kasteel te doen. Dit zorgt volgens het team voor een Bollywood vibe/feeling. “Bas Tum Mere Paas Raho” is te beluisteren en te zien op YouTube en alle streaming platformen. Zodoende zet de zangeres voort in de muziekwereld en blijft steeds aan producties werken. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!