Cover song ‘Tum Mile Dil Khile’ van Niezaam Wagid Hosain

VS productions (Vidjai Sheombar) en musicpro4u (Rishi Raghoenath) zijn een samenwerking aangegaan voor een muziekproject. Vidjai Sheombar zegt in gesprek met Dagblad Suriname, dat zondag 27 februari de nieuwste cover met vocals van Niezaam Wagid Hosain is uitgebracht. De song ‘Tum Mile Dil Khile’ is origineel een populair nummer uit de film Criminal (1995) en gezongen door de Indiase legendarische artiesten Kumar Sanu and Alka Yagnik.

Het is de lancering van een cover song die zal voorkomen op een aankomend album. Het is een project met de Wagid Hosain broers, Sagar, Wicky en Henk Plein. Het wordt een album met 12 songs waarvan het muzikale gedeelte ligt in handen van Shoenemoen Wagid Hosain. 

Voor de cover song ‘Tum Mile Dil Khile’ is gitaar ingespeeld door Jimmy Makhaising. ‘Tum Mile Dil Khile’ is vrijgegeven om muziekliefhebbers voor te bereiden op het aankomend album. De rest van de songs zal pas na het uitbrengen van het album online vrijgegeven worden, aldus Vidjai. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!