Internet gaat steeds achteruit in Suriname

Behalve het feit dat je al zoveel betaalt voor een stabiel internet en je niet krijgt waarvoor je hebt betaald, komt het feit dat internet met de dag slechter wordt erbij kijken. “De regen maakt het nog erger, want tijdens regenbuien kan je nauwelijks op je verbinding rekenen”, zegt Andro in gesprek met de redactie van Dagblad Suriname.

“Misschien tijd voor een derde provider”

“Er zijn maar twee providers in het land, misschien is het tijd voor een derde”, stelt Sandra voor.

“De burgers betalen keihard alle verhogingen, maar wanneer ze onze diensten moeten krijgen dan gebeurt dat helemaal niet en dat is toch vreselijk”, zegt Elisabeth. Jasmine geeft aan, dat het moment dat je naar Telesur stapt om verandering te brengen, er dan juist meer ongerieven komen

Al met al is het goed als er betere dienstverlening komt bij de bedrijven die het land voorzien van internet, want het is van essentieel belang voor vele mensen.

GW

error: Kopiëren mag niet!