Kiwanis Club Tourtonne schiet kindertehuizen te hulp

Kiwanis Club Tourtonne heeft onlangs drie kindertehuizen hulp geboden in het kader van haar Youth Services programma alsmede vanwege de moeilijke economische situatie, meldt het secretariaat van de organisatie.

Het project werd uitgevoerd onder de naam “Goods In A Box”, waarbij de tehuizen Heilig Hart van Jezus in Paramaribo, Iklesia te Tamanredjo en Sukh Dham te Alkmaar werden verrast met elk een uitgebreid goederenpakket. Het pakket bestond onder andere uit levensmiddelen, broodbeleg, spijsolie, rijst, toiletpapier, waspoeder en groente.

De leiding van de tehuizen, het personeel en de kinderen waren zichtbaar erg blij en ingenomen met deze geste van de Service Club.

Kiwanis Club Tourtonne dankt haar donateurs en het Nationaal Coördinatie Centrum voor Rampenbeheersing (NCCR) die het transport heeft ondersteund, waardoor het project kon worden uitgevoerd. Hoofdbegeleidster van Iklesia, Joyce Frijde, is blij met de aandacht. Zij laat weten dat de hulp op tijd is gekomen, omdat het broodbeleg al opraakte. Ook kunnen steeds minder ouders de ouderlijke bijdrage voor de kinderen niet meer betalen, waardoor er een gat in het reeds beperkte budget is ontstaan. Vooral de vriendelijkheid van de medewerkers van de Kiwanis is iets dat Iklesia erg op prijs heeft gesteld.

RB

error: Kopiëren mag niet!