Staatsolie geeft studenten rondleiding te Afobaka stuwdam

Staatsolie Maatschappij Suriname heeft onlangs vijf winnaars van haar quiz op Facebook blij gemaakt met een rondleiding bij de SPCS Afobaka operations (Staatsolie Power Company Suriname N.V.). De mensen moesten zowel vraag 1 als vraag 2 van een quiz op Facebook goed beantwoord hebben om mee te kunnen doen met de selectie. Het was voor velen een hele grote uitdaging en verheugd waren ze zeker, om te kunnen gaan zien hoe alles bij het Afobaka stuwmeer werkt.

Een student, van wie de naam bij de redactie van Dagblad Suriname bekend is, is een van de winnaars en vertelt zijn verhaal aan de redactie. “Ik doe vaak mee met dit soort spelletjes op Facebook om zo mijn tijd op Facebook nuttig te gebruiken. Het is niet de eerste keer dat ik win, zo een gelukskindje ben ik wel”, zegt hij met een brede glimlach op zijn gezicht.

“Ik ben echt blij dat ik een rondleiding aangeboden heb gekregen. Ik heb er goed gebruik van maken om de nodige informatie te noteren. Ik heb veel gezien en gehoord en het is van eminent belang dat wij als Surinamers weten hoe de dingen in elkaar zitten”, aldus een van de winnaars.

“Ik zou zeggen gebruik je tijd nuttig op Facebook en zoek pagina’s op die van eminente meerwaarde zijn voor je parate kennis en natuurlijk je persoonlijke ontwikkeling.”

GW

error: Kopiëren mag niet!