Man (43) steelt cement, toiletpotten, verf en wasbakken van zijn werkgever

De politie van het ressort Lelydorp heeft zondag 20 februari de 43-jarige W.P. aangehouden. De man zag twee keer kans enkele goederen, zoals cement, toiletpotten, verf en wasbakken, van zijn werknemer stelen, zo meldt het Korps Politie Suriname woensdagmiddag 23 februari. De benadeelde deed van deze diefstal aangifte.

Tijdens het onderzoek kwamen drie helers in beeld. Twee werden dinsdag in de kraag gevat. Na te zijn voorgeleid zijn ze na afstemming met het Openbaar Ministerie naar huis gestuurd, terwijl W.P. achter slot en grendel is geplaatst.

Aan de opsporing en aanhouding van de derde heler, die nog voortvluchtig is, wordt gewerkt. Een deel van de buitgemaakte goederen is achterhaald.

error: Kopiëren mag niet!