First Lady Mellisa Santokhi keurt pesten ten zeerste af

Pesten is een ander willens en wetens pijnigen. Maar, waarom doen wij dat eigenlijk? Waarom kiezen wij er bewust voor om een ander te pijnigen? Wij bereiken er niets mee als we een ander pesten.

Toch zijn er zoveel kinderen, maar ook volwassenen, die dagelijks gepest worden, stelt Mellisa Santokhi-Seenacherry, de First Lady op social media. 

“Omdat ik pesten ten zeerste afkeur, heb ik vandaag, samen met mijn team en een psycholoog, een motivatie sessie gehad over pesten op MULO Schotelweg. Samen hebben wij ze gewezen op de vele nadelen en de emotionele schade die pesters veroorzaken bij hun slachtoffers. Belangrijker nog, de pester heeft er geen voordelen aan. En ook daar hebben wij de kinderen op gewezen. Tijdens mijn bezoek heb ik ook twee schoolborden gedoneerd aan de school. De kinderen waren allemaal enthousiast met de sessie. Door middel van het tekenen van het ‘stopteken’ met onze hand, hebben wij gezamenlijk de belofte gedaan niet te zullen pesten. Ik wil een ieder oproepen en op het hart drukken deze belofte samen met mij en de kinderen van Mulo Schotelweg te doen. Laten wij niet pesten, maar elkaar juist liefhebben. Hier bereiken wij veel meer mee”, aldus First Lady Santokhi.

error: Kopiëren mag niet!