Politie gaat meer motoragenten inzetten – Hulppost te Meerzorg weer in gebruik

Minister Kenneth Amoksi maakte maandagmiddag tijdens een Covid-19 update persconferentie bekend, dat de BPO (Basis Politie Opleiding) woensdag weer van start gaat. Het is de bedoeling dat deze lichting in een rap tempo ingezet zal worden ter ondersteuning van de politie. 

Verder heeft de bewindsman van zijn collega minister Arman Achaibersingh van Financien en Planning de toezegging gehad voor middelen die nodig zijn voor de korpsen en diensten bij Justitie en Politie, zo schrijft de Communicatie Dienst Suriname. 

Minister Amoksi haalde de behoefte voor rollend materieel, tintmeters en snelheidmeters aan. Hij zei ook, dat er meer motoragenten zullen worden ingezet en dat de hulppost aan de voet van de Wijdenboschbrug (Meerzorg) weer in gebruik zal worden genomen.  

error: Kopiëren mag niet!