De Surinaamse Juridische Faculteitsvereniging

De Surinaamse Juridische Faculteitsvereniging (SJF) is een studievereniging opgericht in november 2020 voor en door studenten van de Juridische Faculteit aan de Anton de Kom Universiteit van Suriname.

Het bestuur van SJF vertegenwoordigt en begeleidt de commissies bij het uitvoeren van eventuele zaken/opdrachten. Dat bestuur wordt gevormd door voorzitter Isaura Morsen, ondervoorzitter Junior Bharrat, secretaris Lucretia Olijfveld, penningmeester Raginie Gajadin en Commissaris Intern Felicity Fraser en Commissaris Media & Protocol Leroy Derby.

Doel van de Surinaamse Juridische Faculteitsvereniging

De vereniging heeft ten doel de bevordering van de wetenschappelijke, sociale en culturele ontwikkeling van haar leden, evenals het stimuleren van de rechtswetenschap in Suriname, een en ander in de ruimste zin van het woord. 

Dat doel probeert de SJF te bereiken door het organiseren van activiteiten ten behoeve van haar leden dit zowel binnen de universiteit als daarbuiten. Dit wordt vervolgens ondersteund door de verschillende commissies die zijn ingesteld binnen de vereniging.

GW

error: Kopiëren mag niet!