Jonge Surinaamse talenten Jeya Panchoe en Sujal Oemraw zingen cover song ‘Tere naina’

De Surinaamse talentvolle Jeya Panchoe en Sujal Oemraw zijn een samenwerking aangegaan voor een muziekproject.Jeya zegt in gesprek met Dagblad Suriname, dat het een samenwerking van jonge talenten is geworden.

Het gaat om de 17-jarige Jeya Panchoe, de 17-jarige Sujal Oemraw en 18-jarige Dinesh Mathoerapersad. Dinesh heeft gezorgd voor de recording en opnames van de clip. “Tere naina” is een release geweest in verband met Valentijnsdag. Jeya Panchoe werkt momenteel aan haar aankomende muziekproject, de release staat gepland voor maart/april.

Nadat de zangeres terug is van India, is dit haar update voor de Surinaamse muziekscene. “Tere naina” is te bekijken via het YouTube kanaal van AjaystudioFX. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!