Ramsy Tjon-A-Pauw heeft nieuwe song “Lara Atiku”

De veelzijdige artiest Ramsy Tjon-A-Pauw is al langer dan 16 jaren actief in de muziek, maar vanaf 2016 heeft hij het professioneel aangepakt. De krant verkreeg via Real life Entertainment de volgende informatie. 

De artiest is momenteel lid van muziekformatie Desire. Het team mag spreken van een voltooid muziekproject met de lancering van de audio van het nummer “Lara Atiku”, dat letterlijk vertaald “Mijn Gebroken Hart” betekent.

“Mijn liederen schrijf ik meestal zelf, als artiest komt dat echt op bepaalde momenten. Meestal komen emoties of ervaring ook erbij kijken, dus had ik een idee om nog eens een love song uit te brengen, maar dit keer in het Javaans. Maar, het schrijven in het Javaans ging moeizaam, totdat ik in contact ben gekomen met een artiest uit Indonesië genaamd Toying Harlwulan, die mijn tekst heeft verbeterd. Nu heb ik ook een heel goede band met hem als een music brother”, aldus Ramsy

Lara Atiku” (“Mijn Gebroken Hart”) is al te beluisteren en vermeldenswaard is dat het op de hitlijst van radio Garuda van nummer 4 op weg is naar nummer 1, maar dat hangt ook van de fans af bij het stemmen. De officiële release met een bijbehorende videoclip staat gepland voor deze week. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!