Real Life Entertainment viert Valentijnsdag met song “Tu Hi Mere Saansein” en cover song “Wo beete Din”

Real Life Entertainment zit niet stil als het gaat om muziekprojecten. Sudhir Binda vertelt het volgende in gesprek met Dagblad Suriname. Het team is heel actief in de scene en de focus wordt gelegd op eigen geschreven songs. In verband met Valentijnsdag heeft de veelzijdige artiest Ronny Badal de song “Tu Hi Mere Saansein” op papier gezet.

Badal zegt in een gesprek: “Ik zat al een tijdje met het idee om mijn eerste ballad te schrijven en te zingen, dus aan de slag geweest. De vocals samen met Tjatjie, (Tjark Bel) gedaan. Hij heeft het Engelse gedeelte gezongen.” “Tu Hi Mere Saansein” is geproduceerd door Sudhir Binda van Desire Studio’s. Voor het muzikaal gedeelte hebben de muzikanten van de formatie Desire, gitarist Kevin Sanmoestan en keyboardspeler Anthony van Ommeren hun bijdrage geleverd aan dit project. De song is vanaf 13 februari te beluisteren via YouTube en streamingdiensten en doorgeleid naar lokale radiostations.

Omdat het Valentijnsdag is heeft het team ook een ander project gedaan. Het is een cover geworden van de song ‘Woh Beete Din’ met de vocals van Navin Jaggernath. Navin Jaggernath is een artiest die ook al jaren bezig is in de scene. Het is een productie van Musicband Desire met arrangement door Sudhir Binda, Kevin Sanmoestan op gitaar en Keys door Ashitosh Khusial. Namens Real Life Entertainment een fijne Valentijnsdag en blijf uw lokalen artiesten volgen en supporten. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!