Zangeres Miriam Simone en Marilva Boksmeer op New York Fashion Week

Zangeres Empress Miriam Simone heeft een stap gemaakt in de modewereld. De nieuwe collectie uit de kledinglijn zal op 13 februari worden geïntroduceerd op de New York Fashion Week. Het gaat niet alleen om Simone, maar ook om haar zus Marilva Boksmeer.

M&M Royalty is het kledingmerk en staat voor de designers en directeuren van het merk, Marilva en Miriam. De zusters produceren kleding, schoenen, tassen en accessoires voor mannen en vrouwen. Van streetwear tot haute couture. Miriam Simone en Marilva Boksmeer vinden het geweldig dat zij op New York Fashion Week mogen schitteren met hun ontwerpen.

“Al onze kledingstukken ontwerpen wij zelf. Met onze kledingstukken streven wij naar tevredenheid van onze klanten. Met de kleding van M&M Royalty geven we onze klanten een royaal en speciaal gevoel. Na het harde werken is het prachtig dat we onze collectie mogen presenteren aan zo’n groot publiek. Het is onbeschrijfelijk en zeker een droom die uitkomt. Er zal een fysiek publiek aanwezig zijn en het wordt live gestreamd aan meer dan 16 miljoen kijkers”, aldus Miriam in gesprek met Dagblad Suriname..

Het is voor de zussen een kans om te netwerken, een breder publiek te bereiken, reclame en distributeurs te werven. Na de show van de fashionweek staat de opening van hun eigen webwinkel op de agenda. 

error: Kopiëren mag niet!