B-Tune brengt in verband met Valentijnsdag single ‘’Lobi’’ uit

Op vrijdag 11 februari is het derde zelfgeschreven nummer van B-Tune uitgebracht in samenwerking met RevRecords geproduceerd. In deze single heeft B-Tune een featuring met de artiest Raidell, het is een single met Valentine vibes.

“Door de liefde van de fans, mijn passie voor muziek en mijn positieve vibe weet ik zeker dat ik een ieder liefde voor het oor kan geven’’, zegt B-Tune. B-Tune geeft aan nog na te genieten van het succes van “K’Motto Gwe & Døtty Wine” en is het Surinaamse volk erg dankbaar voor de steun en liefde die hij krijgt.

Om op de hoogte te blijven van zijn nieuwste releases kun je hem volgen op alle social media kanalen en streamingsdiensten onder de naam “B-Tune”. “Graag wil ik jullie bedanken voor het succes van “K’motto Gwe & Døtty Wine”. Er komen leuke projecten aan, maar laten wij van “Lobi” ook een succes maken. Mijn dank is groot Suriname ik zie jullie snel”, aldus B-Tune.

error: Kopiëren mag niet!