Muziekproject “A Tribute to Lata Mangeshkar” door SASRA team

SASRA team heeft ter nagedachtenis aan de op 92-jarige overleden legendarische Indiase zangeres Lata Mangeshkar aan een muziekproject gewerkt. De krant verneemt van Aj SASRA, dat het een ode is aan Mangeshkar.

De Nachtegaal van India heeft haar stem geleend aan duizenden liedjes in 36 talen in een carrière van bijna acht decennia. Na het droevig bericht van afgelopen zondag, is het team bij elkaar gekomen en meteen aan de slag gegaan met het project. De keuze is gevallen op de songs ‘Mera Saayan Saath Hoga’,  ‘Ek Pyaar Ka Nagma’, ‘Tere Bina Zindagi Se’, ‘Ajeeb Daastan Hai Yeh’, ‘Lag Ja Gale  en ‘Yeh Ratein Nayi Purani’.

Het resultaat is een medley met covers van deze songs. Een project met de vocals van Aj SASRA, Tigri Sasra, Raveen Khoesial, Wolf, Niesha Amatsidik en Devin Gobind ( Devin Beats).  Het ging heel snel en het is gelukt om “A Tribute to Lata Mangeshkar” op 7 februari met een bijbehorende videoclip te lanceren, aldus Aj SASRA. De Nachtegaal van India zal voortleven door haar liederen. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!