Dj Faried: Valentine Mashup, een muziekproject met romantische vibes

Dj Faried heeft gewerkt aan een nieuw muziekproject, Valentine Mashup. Faried Saddal vertelt het volgende in gesprek met Dagblad Suriname. Het is maandag 14 februari Valentijnsdag en Dj Faried voelt de romantische vibe ook. Dit is de aanleiding geweest om iets heel speciaals te mixen voor alle koppels en fans, vrienden, klanten en toekomstige klanten. Een andere reden is om actief te blijven in de scene en er wordt productie verwacht. Het is mooi en leuk als geliefden songs met elkaar uitwisselen en zeker ook geweldig en motiverend voor Dj Faried als muziek van hem flink wordt gedeeld op Valentijnsdag. 

De release van Valentine Mashup staat gepland voor zaterdag 12 februari en zal gepaard gaan met een feestelijke sfeer, team Dj Faried gaat proosten met champagne.

“Love is the beauty of the soul. Promise to handle someone’s heart with care and treasure it with love”, is de boodschap voor alle koppels.

En aan de vrijgezellen zegt Dj Faried: “Geniet zoveel mogelijk van je single leven, want als je in een relatie zit moet jij het beste van jezelf geven en weten dat een relatie een band is tussen twee verschillende personen, dus je gaat heel veel moeten opofferen en jezelf moeten aanpassen om de relatie gezond en duurzaam te houden”.

Een andere update vanuit team Dj Faried is het aanschaffen van een dj set, Pioneer DJ XDJ RX3. Hiervan is een review en introductie te volgen op social media. Ook de release van Valentine Mashup zal te volgen zijn via de social pagina’s van Dj Faried. 

 (Khoesiaal P.) 

error: Kopiëren mag niet!