Zangeres Cheryll Welles-Rijger in Nederland voor radiotherapie-behandeling

De Surinaamse countryzangeres Cheryll Welles-Rijger is momenteel in Nederland voor bestraling (radiotherapie). Het lukte haar om te vertrekken na een succesvolle inzamelingsactie (gofundme-actie).

De nieuwste update betreffende haar gezondheid is, dat zij de zogenoemde gamma knife behandeling heeft gehad in Nederland. Er werd een metalen frame geplaatst op haar hoofd (zie foto) en een nieuwe MRI Scan gemaakt. Volgens resultaten van een Surinaamse scan zou het gaan om twee nieuwe tumoren die bestraald moesten worden, maar het resultaat van de scan in Nederland wijst uit, dat het om meerdere tumoren gaat.

De zangeres zette een bericht op haar Facebook-pagina en die werd al gauw overspoeld met mooie reacties waaronder, “Heel veel beterschap gudu.wees sterk alles komt goed schat, power en kracht. De almachtige daarboven is met jou en door gebeden van duizenden ben je omsingeld door engelen van god”, schreef een volger, heel veel volgers hebben de zangeres beterschap toegewenst.

Ook personen uit de Surinaamse muziek- en entertainmentwereld hebben een gebaar naar de zangeres gemaakt met een post. De zangeres is moedig, sterk en gaat door met het gevecht tegen de tumoren, voor nu was dit haar voorlopig laatste update. Ook namens directie en personeel van Dagblad Suriname een spoedig herstel toegewenst aan Cheryll. 

 (Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!