Onderhandelingsorgaan van overheid nu een feit

Het onderhandelingsorgaan van de overheid is woensdag geïnstalleerd door president Chandrikapersad Santokhi. In 2001 werd bepaald, dat dit orgaan uit tenminste 3 en ten hoogste 5 personen moet bestaan, met als voornaamste taak namens de overheid onderhandelingen te voeren met organisaties van landsdienaren, over primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

De leden van het onderhandelingsorgaan van de overheid, zijn voorgedragen door de minister van Binnenlandse Zaken en gekozen op basis van kennis, ervaring, leiderschapskwaliteiten en integriteit. De inspanningen van zowel de regering alsook het onderhandelingsorgaan zijn erop gericht, om via gezonde arbeidsvoorwaarden, gemotiveerde landsdienaren, en met hen gelijkgestelden op de werkvloer te hebben.

De leden van het onderhandelingsorgaan zijn M. Hassankhan als voorzitter, U. Ramlagansing als plaatsvervangend voorzitter, E. Wever en J. Joemmanbaks.

De president wenst de leden veel succes toe in deze complexe en tijdrovende job die hen te wachten staat.

error: Kopiëren mag niet!