CDQ Universal presenteert love edition met Surinaamse talenten

CDQ Universal is in 2020 van start gegaan met een Holiday Project. De krant verneemt dat CDQ Universal verder gaat met het project en dat momenteel wordt gewerkt aan een love edition. Zij biedt Surinaamse talenten een platform aan waarbij een video en de productie erom door CDQ worden bekostigd. CDQ geeft aan, dat er geen barrières voor leeftijd, vorm, kleur en klasse zijn als het gaat om talent.

“Ieder individu is uniek op zijn eigen manier en we geven ze de mogelijkheid om hun unieke geschenk door onze ogen (lens) te presenteren.” 

Sheena, productieleider van CDQ, zegt, “We zaten in een file op de Gemenelandsweg en bedachten uit het niets om een paar clips te maken en die weg te geven. Er was nog geen idee hoe het eruit zou zien. De filmstijl, decor etcetera, waren allemaal nog niet bedacht. We wisten wel dat we iets terug willen doen voor Suriname, om de ontwikkeling van ons (Surinaamse) talent te stimuleren. We hebben meteen actie ondernomen door mensen binnen onze kringen te bellen en het ging niet zo gemakkelijk als we hadden gedacht. Sommige, hadden het idee dat het een show was, andere vroegen wie hun kosten gaan dekken. Anderen hebben meteen werk ervan gemaakt en doken in de audiostudio om hun songs op te nemen. In 2020 hadden we onze eerste kerst editie. Terugkijkend mogen we trots zijn op iedereen die zijn of haar bijdrage heeft geleverd. In 2021 hadden we maar enkele video’s, vanwege de december drukte, maar ook deze is een succes geweest. Onlangs hebben we onze eerste love edition gehad, waar artiesten hun liefde voor elkaar of de natuur of welke liefde dan ook konden uiten”, aldus de productieleider. 

De talentvolle Louise Eduard-Naarden, Tanisha Spa, Rafick Bottse en Jo Ann Daans behoren tot de artiesten die hebben deelgenomen aan het project en een videoclip hebben gelanceerd. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!