… Gedichten en Muziek van Simson … !!!

Met de uitgave dit kalenderjaar van zijn derde boek Gedichten en Muziek van Simson zal de veelzijdige kunstenaar Waldy Simson weer een positieve bijdrage leveren aan het leven.

In het te verschijnen boek zullen ook enkele afbeeldingen worden opgenomen van belangrijke door Simson gemaakte kunstwerken die onderdeel zijn geworden van internationale kunstcollecties. Simson verricht momenteel de laatste werkzaamheden aan het te verschijnen boek, waarvan zeer zeker verwacht mag worden dat uit de opbrengst van de verkoop van exemplaren ervan weer het verrichten van sociaal werk in Suriname ondersteund zal worden.

Dit jaar zal ook staan in het teken van de verdere promotie van Kalender Waldy Simson 1. De kalender is, op z’n minst tot 2024 te gebruiken. Deels wordt de opbrengst uit de verkoop van de kalender gebruikt om ook sociaal werk te ondersteunen. Exemplaren van de kalender zijn sinds kort ook verkrijgbaar op Aruba. Spoedig zal ook via dit medium algemene informatie verstrekt worden over de kunstzinnige activiteiten die Simson verder dit jaar zal ondernemen en met welke materialen hij werkt als kunstenaar.

Ook zal er vooruitgelopen worden op te ondernemen activiteiten in het kader van de 105e geboortedag van Nelson Mandela op 18 juli 2023. Simson, die ambassadeur is van het Nelson Mandela Museum, zal ter ere van Mandela ook een afbeelding van het door hem gemaakte Portret van Nelson opnemen in het te verschijnen boek Gedichten en Muziek van Simson.

“Geef kunst een waardevolle plaats in uw leven.”

error: Kopiëren mag niet!