Vrouw bevalt in Kirpalani

Een vrouw is woensdagochtend bevallen in warenhuis Kirpalani aan de J.A. Pengelstraat in Paramaribo. De moedige medewerksters hebben niet geschroomd om de vrouw hulp te bieden. De vrouw is bevallen van een dochter en ligt momenteel in het ziekenhuis. 

De moeder en baby zijn in goede conditie. Dit bevestigde een medewerker tegenover Dagblad Suriname. 

Later op de dag berichtte het bedrijf zelf in een uitgebracht bericht, dat Sista Ajeremi haar laatste baby inkopen voor de bevalling deed bij Kirpalani SuperStore “en keerde terug met nog meer: een baby!”

Het baby meisje kwam ter wereld, aldus Kirpalani, op 2/2/22 om 10:45 uur in Kirpalani SuperStore aan de J.A.Pengelstraat 163.

Sista en haar zuster waren in Kirpalani voor hun inkopen bij Kirpalani, want de baby was uitgerekend voor 18 februari 2022. Bij het afrekenen bij de kassa, voelde ze wat pijnen. Security Guard Girdharie en collega’s zagen dat en hebben haar gelijk opgetild en naar de zitbank gebracht. Ze zagen meteen dat ze gereed was om te bevallen.

Niet lang daarna kreeg ze vruchtwaterlozing. Het personeel en omstanders hebben kordaat opgetreden, aldus het bedrijf. De plaats was gelijk afgeschermd, en alles wat nodig was ter beschikking gesteld zoals baddoeken, lakens voor de comfort van moeder Sista. “In een mum van tijd heeft baby Girl haar entrée gemaakt in deze mooie wereld.”

Gelijk na de geboorte van de baby, arriveerde een ambulance gearriveerd, binnen 10 minuten nadat ze waren gebeld, oor de verdere assistentie. Sista en baby zijn per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis voor verdere observatie. Zowel moeder en baby maken het uitstekend en zijn gezond en wel.

(Bron foto’s: Kirpalani)

SK

error: Kopiëren mag niet!