Rotary Club Paramaribo Central zet twee keer per maand zorgpersoneel in de bloemetjes

Rotary Club Paramaribo Central (RCPC) is in samenwerking met Interact TTT Suriname en Rotaract Club of Genesis een project gestart om tweemaandelijks het zorgpersoneel van de ziekenhuizen in de bloemetjes te zetten. Met de ‘appreciation day’ spreken wij onze waardering uit voor het harde werk dat het zorgpersoneel dagelijks uitvoert, aldus de organisatie in een maandag 31 januari uitgebracht persbericht.

De Covid-19 pandemie heeft vele uitdagingen met zich meegebracht en het zorgpersoneel is gewoon doorgegaan.

RCPC, zegt dankjewel, namens alle fellows en de Surinaamse samenleving.

Tijdens de ‘appreciation day’ komen genoemde clubs bij elkaar, om gezamenlijk pannenkoeken te bakken voor het zorgpersoneel. Dit project is in september 2021 gestart. En de ziekenhuizen die toen zijn aangedaan waren het Wanica- en het Diakonessen Ziekenhuis. Dat waren vrijdag 28 januari ’s Lands hospitaal en RKZ, die de overheerlijke pannenkoeken, die liefdevol zijn bereid. De pannenkoeken worden steeds in stijl afgeleverd door motorclub Pakira’s, die dit project volledig ondersteund.

De komende periode worden de overige ziekenhuizen verrast met een ‘appreciation day’. RCPC blijft zich inzetten om onze gemeenschap te versterken en ondersteuning te bieden in verschillende sectoren.

error: Kopiëren mag niet!