CDS over schotenwisseling omgeving Kabinet van de President: Onderzoek loopt

De Communicatie Dienst Suriname (VDS) gaat zondag in een kort persbericht in op enkele berichten die circuleren omtrent schoten die zijn zaterdagochtend in alle vroegte zijn gelost in de binnenstad. Gezien het onderzoek nog plaatsvind kan slechts navolgende informatie worden verstrekt, aldus de CDS.

Twee voertuigen zijn op enig moment in de ochtend van 29 januari in de omgeving  van het Kabinet van de President gestopt. Op deze locatie zijn op een moment schoten in de lucht gelost waarna de voertuigen zijn weggereden.

CDS: “De autoriteiten zullen allen ten dienste staande middelen toepassen om deze zaak zo gauw als mogelijk op te helderen. De gemeenschap mag rekenen op nadere informatie zodra deze beschikbaar is.”

error: Kopiëren mag niet!