Vicepresident Brunswijk neemt problemen bewoners Tamanredjo serieus

De gemeenschap van Tamanredjo heeft de eigen noden en grieven persoonlijk aan vicepresident Ronnie Brunswijk voorgehouden. Deze gelegenheid kregen ze donderdag 27 januari in de plaatselijke recreatiezaal tijdens een spontaan bezoek, dat door Brunswijk persoonlijk was geïnitieerd, aldus de vicepresident op zijn Facebook-pagina.

Hij zei dat hij zich geroepen voelde om dit gebied aan te doen en persoonlijk met de gemeenschap te communiceren. Ook de districtscommissaris van Commewijne, Mohamedshafiek Radjab, maakte gebruik van de gelegenheid om namens de gemeenschap de noden van de districtbewoners kenbaar te maken. Hij noemde straatverlichting en waterleiding voor Tamanredjo 2, rehabilitatie van de Reebergweg en binnen wegen, afwatering, sport- en recreatie-accomodatie en onderhoud sportveld, uitbreiding van de lokale begraafplaats.

De districtscommissaris gaf ook aan dat enkele van de problemen reeds zijn aangekaart bij de verantwoordelijke instanties en dat er inmiddels al wordt gewerkt aan oplossingen.

Brunswijk pakte de doorgegeven problemen meteen aan. Hij kon bewerkstelligen dat maandag 31 januari al de werkzaamheden voor het aanleggen van drinkwater wordt gestart. Brunswijk deelde verder mee dat hij na 3 maanden terug gaat naar Tamanredjo met oplossingen voor de andere knelpunten. Hij verzekerde dat de overige gebieden in Commewijne ook zullen worden aangepakt.

error: Kopiëren mag niet!