Lions Club Paramaribo North geeft kinderbehandelkamers SVZ een upgrade

Lions Club Paramaribo North heeft donderdag 27 januari twee behandelkamers voor kinderen met kanker in het Sint Vincentius Ziekenhuis (SVZ) een upgrade gegeven. Twee 40 inch televisies, twee recliner stoelen en één playstation 4 zijn gedoneerd. Deze middelen zijn vergaard uit de fundraisingsprojecten ‘Eat for a cause’- en een
plantenverkoopdag die in het laatste kwartaal van 2021 zijn uitgevoerd.

Met dit fundspendingsproject zorgt de Lions dat de opbrengsten teruggaan naar de samenleving.
Rinette Djokarto, president van de club, heeft de televisies, recliner stoelen en playstation 4 overhandigd aan Manodj Hindori, directeur van het SVZ.

De fundraisingactiviteiten ‘Eat for a Cause’ en het plantenproject hebben in totaal SRD 30.000 opgebracht. Bij de ‘Eat for a cause’ campagne die van 20 november tot en met 20 december 2021 duurde hebben de restaurants MeatUs, Lien & Wim, The CoffeeBox en MightyRacks vouchers gedoneerd. Deze vouchers zijn door de Lions via haar sociale mediakanalen verkocht.

Het Plantenproject, dat op 5 en 19 december 2021 in samenwerking met Soeng Ngie’s Oriental Market werd uitgevoerd was eveneens succesvol. Door het samenvoegen van de opbrengsten van deze twee projecten wordt het behandelingsproces aangenamer gemaakt.
Lions Club Paramaribo North moet net als de meeste organisaties, innovatie en creativiteit aan de dag leggen om in deze uitdagende periode fondsen te werven

Met de upgrade van deze behandelkamers is er een directe bijdrage geleverd aan het invullen van één van de vijf global causes van Lions Club International, Chilhood Cancer. In SVZ was de behoefte aanwezig om de kinderen tijdens het toedienen van hun chemo comfort en afleiding te bieden. Vandaar dat er gekozen is voor televisies en recliner stoelen. En om de afleiding nog mooier te maken heeft het bedrijf Adddata een playstation 4 gedoneerd.

Lions Club Paramaribo North en al haar donateurs zijn ervan overtuigd dat er een impactvolle ondersteuning is geboden aan de behoefte van kinderen en families die door kanker zijn getroffen.

Foto: Leden Lions Club Parmaribo North Rinette Djokarto en Satya Hindori en overhandigen de spullen aan SVZ Directeur Manodj Hindori.

error: Kopiëren mag niet!