Etnel (NPS) uit coalitie: “De VHP wil oorlog met Patricia Etnel, en zal die oorlog ook krijgen!”

In een kort bericht op haar Facebookpagina zegt het NPS-Assembleelid Patricia Etnel woensdag 26 januari, dat ze geen deel meer uitmaakt van de coalitie en oorlog gaat voeren tegen de VHP. “Ik ben NPS’er, maar ik ben geen deel meer van de coalitie! Blesi!”

Volgens Etnel is de VHP een aanval tegen haar en haar zoon begonnen. Eerder op de dag werd bekend dat mogelijk een zoon van ‘een Assembleelid’ betrokken zou zijn bij de diefstal van een stier. Het zou om de zoon van Etnel gaan. 

Op social media zijn allerlei berichten, vooral geruchten, over de diefstal van een stier verschenen. Het gaat vooralsnog dus om geruchten en nog niemand heeft kunnen bevestigen of het werkelijk om een zoon van Patricia Etnel gaat.

De zoon zou zijn verhoord door de politie en vervolgens mocht hij naar huis.

Het verhaal doet de ronde, zonder welke bevestiging dan ook, dat het Assembleelid in deze zaak kennelijk steun had verwacht vanuit coalitiepartner VHP. Naar verluidt komt het hoofdbestuur van de NPS over de kwestie woensdagavond in vergaderding bijeen.

Overigens schreef Etnel dinsdag onder andere het volgende op haar Facebook-pagina: “De afgelopen dagen heb ik de next level van het kwade van de mens ervaren. Wanneer strijd deel en onderdeel wordt van je leven leer je de ware aard van de mens nog beter kennen. Heel prachtig om dat te zien en te ervaren en het maakt de ziel sterk! (…) Ik ben gekozen om het volk te dienen en voor hen te strijden, niet om leiders hun ego’s te strelen!”

De redactie van Dagblad Suriname heeft getracht een bevestiging over al het voorgaande te krijgen van Patricia Etnel, maar die is vooralsnog uitgebleven. Het enige dat nu wel duidelijk is en vaststaat is het bericht van Etnel op haar eigen persoonlijke Facebook-pagina.

PK

error: Kopiëren mag niet!