Man opgepakt voor bedreiging met de dood van ex-vrouw en agenten

Agenten van politiebureau Livorno hebben A.G. vrijdag 21 januari gearresteerd ter zake bedreiging van zijn ex-vrouw en van agenten, zo meldt de politie dinsdagochtend 25 januari.

De ex-vrouw van de man had eerder die dag de politie om assistentie gevraagd. Zij hield de politie voor dat zij geen zin meer heeft in de 13 jaren relatie met haar ex-man, die alcoholist is. Zij vroeg de politie haar te assisteren om haar kleren op te halen uit de woning.

Bij aankomst op het woonadres om de vrouw in de gelegenheid te stellen haar kleren te halen, werd de politie door de man uitgescholden. Pogingen om de ex-man te kalmeren, leverden niet het gewenste resultaat op. Tijdens een gesprek met de man heeft hij de politie en zijn ex-vrouw met de dood bedreigd. Daarbij gaf hij te kennen over een wapen te beschikken en als hij dat tevoorschijn haalde het fataal zou aflopen voor de agenten en zijn ex.

Op grond van deze bedreigingen werd de ex-man direct aangehouden. Bij een ingesteld onderzoek in zijn woning werd echter geen wapen aangetroffen. Hierna is A.G. ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. 

Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!