Identiteit tweede doodgeschoten inbraak verdachte woning Maystraat bekend

De verdachte die zaterdagavond 23 januari in de Maystraat in Paramaribo werd doodgeschoten door de eigenaar van een woning is geïdentificeerd. Het gaat om de 40-jarige Fabian Hardy meer bekend als “Tiko”, zo bericht het Korps Politie Suriname dinsdag 25 januari.

In een eerdere berichtgeving meldde de politie dat de 27-jarige Ismaël Thijm dood binnen was gebracht in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Het gaat echter om de 28-jarige Ismaël Thijn. 

Kort nadat inbraakpoging had plaatsgevonden, werd de 31-jarige verdachte V.T., een broer van de overleden verdachte Ismaël, door de politie in de kraag gevat. Hierna werd V.T. overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten die belast is met het verder onderzoek.

De lichamen van beide overledenen verdachten zijn nog niet afgestaan aan de nabestaanden. V.T. is na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!