VES houdt maandagavond 24 januari nieuwjaarsreceptie

De Vereniging van Economisten in Suriname (VES) houdt maandagavond 24 januari haar traditionele Nieuwjaarsreceptie. De nieuwjaarsrede wordt dit jaar uitgesproken door president Chandrikapersad Santokhi en heeft als titel “Suriname structureel vooruit: van crisis naar blijvende welvaart voor een ieder”.

De VES bestaat dit jaar op 15 oktober 50 jaar. In een persbericht zegt de VES, dat dit lustrumjaar samen valt met belangrijke economische hervormingen in het land. Het is hierom dat de nieuwjaarsrede dit jaar wordt uitgesproken door de hoogste autoriteit in het land, de president van het land.

De president zal in zijn rede een uiteenzetting geven van het beleid van de regering om dit jaar die hervormingen door te voeren waarmee het land uit de crisis moet komen. Voorafgaand aan de rede van de president zal de pas aangetreden voorzitter van de VES, Steven Debipersad, de leden en de samenleving toespreken. Hij zal een terugblik werpen op 2021 en de status geven van de economie en een vooruitblik voor 2022.

De Nieuwjaarsreceptie van de VES zal live te volgen zijn op Gov.TV, kanaal 8.3 vanaf 18.30 uur.

SS

error: Kopiëren mag niet!