Priyanka Chopra’s nicht Meera Chopra: ‘Ze zal een supermom zijn voor haar babymeisje’

Global Entertainment icoon Priyanka Chopra heeft onlangs aangekondigd, dat zij en Nick Jonas een baby hebben verwekt door draagmoederschap. In een post op Instagram, zegt ze, “we zijn dolblij om te bevestigen dat we een baby via surrogaat hebben verwelkomd. We vragen met respect om privacy tijdens deze speciale tijd, terwijl we ons concentreren op ons gezin. Heel erg bedankt.”

Nick Jonas deelde hetzelfde bericht op zijn social media-pagina.

Priyanka’s nicht Meera Chopra zei in een interview, dat de actrice altijd al veel kinderen wilde hebben. Ze bevestigde ook dat de actrice een dochter heeft verwelkomd, met vermelding, dat ze erg blij is voor dit nieuwe hoofdstuk in het leven van Priyanka en dat ze een “super moeder” is voor haar pasgeboren babygirl. “Ik ben erg blij voor dit nieuwe hoofdstuk in haar leven, ze wordt een supermoeder voor haar babymeisje.”

Dit is het eerste kind van Priyanka en Nick. Ze zijn in 2018 getrouwd. Eerder, in een interview met Oprah Winfrey in 2021, werd Priyanka gevraagd om een ​​gezin met Nick te starten. Ze had alsvolgt gereageerd: “Weet je, je wilt God laten lachen en je plannen vertellen en ik ben niet degene die deze plannen maakt, maar ja absoluut, wanneer het juiste moment is, het is iets dat we absoluut willen.”

Priyanka Chopra werd voor het laatst gezien in een ondersteunende rol in de matrix-opstanding. Ze zal binnenkort worden gezien in een romantische komedie die ze vorig jaar in Engeland heeft opgenomen, en Amazon’s Citadel, een wereldwijde spy-serie geproduceerd door Joe en Anthony Russo.

error: Kopiëren mag niet!