Drie mannen opgepakt voor verhinderen presidentiële colonne


3 jongemannen zijn opgespoord en aangehouden die op 29 december vorig jaar een voertuig in een presidentiële colonne hebben gehinderd, zo meldt de Communicatie Dienst Suriname, CDS, vrijdagavond 21 januari.

Hen wordt openlijke geweldpleging en vernieling ten laste gelegd. Ook voor deze overtreders van de wet geldt dat de wettelijke procedures en handelingen zullen worden gevolgd.

Het moet duidelijk zijn dat zulke handelingen vervolgbaar zijn. “Wij doen een beroep op eenieder om te allen tijde wederzijds respect op te brengen voor elkaar, ongeacht de status of rang. Met klem stellen wij dat de wetgever, de bejegening van de president duidelijk aangeeft en beschermt. Norm afwijkend of norm overschrijdend gedrag zal worden bestraft”, aldus de CDS.

error: Kopiëren mag niet!