Rechtbank wijst verzoek van Salman Khan voor een voorlopige voorziening af tegen zijn buurman in Panvel

Acteur Salman Khan heeft zijn buurman in zijn Panvel-boerderij aangeklaagd wegens vermeende laster en verzocht om een ​​voorlopig straatverbod van de civiele rechtbank van Mumbai. De rechtbank weigerde vrijdag echter om een ​​voorlopige voorziening in het voordeel van de acteur goed te keuren.

Salman Khan heeft naar verluidt een civiele procedure ingediend tegen Ketan Kakkad, die eigenaar is van een stuk grond in de buurt van de boerderij van de acteur in Panvel bij Mumbai. Kakkad zou Salman belasterd hebben tijdens een interview met een YouTube-kanaal. Naar verluidt heeft rechter Anil H Laddhad Kakkad gevraagd om een ​​antwoord in de zaak in te dienen en heeft hij de hoorzitting gepland voor 21 januari.

Khan’s advocaten van DSK Legal vroegen tijdens het indienen van de rechtszaak om een ​​tussentijds bevel om Kakkad te verbieden verdere verklaringen af ​​te leggen terwijl de zaak in behandeling is bij de rechtbank.

De advocaten van Kakkad maakten echter bezwaar tegen het voorlopige bevel en zeiden dat ze de processtukken donderdagavond hadden ontvangen en niet voldoende tijd hadden gekregen om de hele rechtszaak door te nemen. Ze zeiden dat als Khan een maand de tijd krijgt om de aanklacht in te dienen, Kakkad ook voldoende tijd zou moeten krijgen om een ​​antwoord in te dienen.

Volgens de rechtszaak van Khan heeft Kakkad denigrerende uitspraken gedaan tegen de acteur terwijl hij sprak met een YouTube-kanaal. Twee andere mensen die hebben deelgenomen aan het interview zijn ook genoemd in het pak als respondenten. De superster maakte ook YouTube, Facebook, Twitter en Google partij bij de rechtszaak en eiste dat de genoemde inhoud zou worden geblokkeerd en verwijderd van hun websites. Khan wil een permanent bevel om Kakkad te verbieden lasterlijke inhoud over de acteur of zijn boerderij te plaatsen of te publiceren.

error: Kopiëren mag niet!