Onbekenden trachten uit naam van First Lady donaties te verkrijgen van bedrijven

Vanuit het bedrijfsleven heeft het bericht het Instituut van de First Lady bereikt, dat derden zich voordoen als te zijn medewerk(st)ers van het Instituut en uit hoofde daarvan bedrijven benaderen om donaties aan te vragen namens First Lady Mellisa Santokhi-Seenacherry.

Het Instituut van de First Lady benadrukt woensdag 19 januari, dat medewerk(st)ers van het instituut geen donaties kunnen aanvragen namens de First Lady. 

Donaties die namens de First Lady aangevraagd worden, geschieden schriftelijk vanuit het secretariaat van het instituut. Elke aanvraag wordt op brievenhoofd gedaan, voorzien van een stempel van het instituut, de handtekening en het waarmerk van de First Lady.

First Lady Santokhi-Seenacherry roept bedrijven op alert te zijn en altijd eerst goed te verifiëren met het instituut alvorens donatieverzoeken te honoreren. Het Instituut van de First Lady is te bereiken op de telefoonnummers 521807, 521810 of 521811 of via e-mail [email protected]

error: Kopiëren mag niet!