Man (55) dood aangetroffen op begraafplaats Vrede en Arbeid

Het lichaam van de 55-jarige Mahinderpersad Bhagwanie is zondagochtend 16 januari op de begraafplaats Vrede en Arbeid aan de van Esveldstraat aangetroffen. Het vermoeden bestaat dat de man door misdrijf om het leven is gebracht, zo meldt het Korps Politie Suriname.

Rechercheurs van de afdeling Kapitale Delicten en de plaatselijke politie gingen na verkregen melding van het Command Center naar de locatie. Daar troffen zij de man liggend op zijn rug langs een looppad op de begraafplaats aan. Een arts stelde officieel de dood van de man vast.

Het lichaam van Bhagwanie vertoonde schaafwonden op zijn rug en dijbeen. In opdracht van het Openbaar Ministerie is het lichaam van de man hangende het onderzoek ter obductie in beslag genomen.

De familie van de man is intussen achterhaald. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht in deze zaak. De afdeling Kapitale Delicten is belast met het onderzoek in deze zaak.

error: Kopiëren mag niet!