Dance India Dance Li’l Masters 5 met Mouni Roy als Jury

Mouni Roy komt met een nieuwjaarsverrassing voor haar fans. De new-age-ster, bekend om haar aangrijpende aanwezigheid op het scherm, raid-waardige stijlverklaringen en fenomenale uitvoeringen, is helemaal klaar om nu tijdens een dansrealityshow de deelnemertjes te beoordelen.

Ja, de toonaangevende danssensatie, Mouni Roy, zal dit jaar de geliefde show Dance India Dance Little Masters sieren. Terwijl ze haar opwinding deelde, zei Mouni Roy: “Voor mij is dans een uitdrukking. Het is een samensmelting van verschillende kunstvormen. Ik ben ongelooflijk opgewonden om als jurylid deel uit te maken van Dance India Dance Little Masters. Ik kan niet wachten om te zien hoe de jonge kinderen hun talent laten zien op zo’n enorm platform.”

Welnu, Mouni Roy zette vorig jaar het scherm in vuur en vlam met haar back-to-back blockbuster-muziekvideo’s ‘Disco Balma’, ‘Dil Galti Kar Baitha Hai’ en ‘Jodaa’. De massale ontvangst van elke video is genoeg bewijs van het onberispelijke dansvermogen van de ster. Aangeprezen als de razende danskoningin, past de veelzijdige actrice perfect bij de show.

Voor onervaren mensen heeft Mouni Roy eerder deel uitgemaakt van vele realityshows als presentator en deelnemer. Ondertussen maakt de actrice zich op voor de release van de langverwachte film Brahmāstra.

error: Kopiëren mag niet!