Vriend en vijand sponsoren de aanstaande viering van de Dag van de Revolutie

Dat de Nationale Democratische Partij (NDP) zich opmaakt om groots uit te pakken op 25 februari 2022, wordt niet ontkend door kopstukken van de paarse partij. “Geld mag geen probleem zijn. De NDP bestaat niet alleen uit armzalige. Vriend en vijand sponsoren de aanstaande viering van de Dag van de Revolutie. Covid-19 mag geen sta in de weg zijn om fors uit te komen. Er zijn wegen en methoden om het gezondheidsgevaar behoedzaam te ontwijken.”

Landelijke mobilisatie

“De Dag van de Revolutie zal gevierd worden. Het wordt een strijdbaar herdenkingsfeest. Tide, tamara we stre go moro fara. De landelijke interne NDP-mobilisatie om een geslaagd revolutionair programma op poten te zetten is aangevangen en zal aan het begin van februari in alle hevigheid gevoerd worden. Het uit te voeren programma wordt zorgvuldig uitgedokterd door de nationale commissie herdenking 25 februari 1980 die vanuit het partijcentrum Ocer opereert.”

Nieuw gezichten en inzichten

De herdenkingscommissie heeft een paar nieuwe gezichten erbij. Onder andere voorzitter Ranjan Ramdin die het tijdige met het eeuwige verwisselde is opgevolgd door de heer Glenn Dest. “De gebruikelijke revolutionaire seminars, conferenties en lezingen zullen naar alle waarschijnlijkheid minder zijn dan in voorgaande jaren. De tijd waarin wij leven eist activisme, militant zijn om een halt toe te roepen aan ondeugdelijk bestuur en politiek. De jongeren, studenten worden klaargestoomd, strijdbaar gemaakt om de foute richting die Suriname volgt te corrigeren. Lang leve de revolutie”, aldus de NDP-motivatie.  

HD 

error: Kopiëren mag niet!