Gezochte verdachte van oplichting en verduistering meldt zich

De 24-jarige verdachte T.v.D., wie op donderdag 13 januari opsporing, aanhouding en voorgeleiding door de Procureur-Generaal was gelast, heeft zich de volgende ochtend gemeld bij de Recherche van Paramaribo, zo meldt het Korps Politie Suriname.

De jonge vrouw wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan deelneming aan een criminele organisatie, oplichting, verduistering en heling. Tijdens haar aanhouding gaf zij toe iemand te hebben geholpen om geld op te halen en heeft daarbij als vergoeding tot twee keer toe geld ontvangen.

De verdachte is na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering gesteld. Het is niet uitgesloten dat er nog meerdere aanhoudingen in deze zaak zullen worden verricht.

error: Kopiëren mag niet!