Justitie en politie zoeken 23-jarige Terésa van Daal, verdacht van verduistering en oplichting

De Procureur-Generaal bij het Hof van Justitie in Suriname verzoekt, gelast de opsporing, aanhouding en voorgeleiding van de verdachte Terésa Esmiralda Desta van Daal.

Van Daal is geboren op 23 juli 1998 te Paramaribo, en heeft het laatst gewoond aan de Dr. Eugene Albert Gesselstraat no. 60A (Hoogestraat no. 60) te Paramaribo.

De jonge vrouw wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan verduistering, medeplegen aan verduistering, oplichting en medeplichtigheid bij en tot het plegen aan oplichting zoals omschreven in het Surinaams Wetboek van Strafrecht.

Eenieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze verdachte wordt verzocht om contact te maken met de Afdeling Recherche Paramaribo via telefoonnummer 451163, het Command Center via het nummer 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.

error: Kopiëren mag niet!