79North Gold doet vondsten bij Nassau-project

Het Canadese 79North Inc goudwinningsbedrijf in Suriname is verheugd succesvolle vondsten aan te kondigen, wat de aanwezigheid bevestigt van hoogwaardig goud aan de oppervlakte in geoxideerd gebied. Achttien holtes werden voltooid voor een totaal van 1.472,73 meter. Twaalf gaten (933,23 meter) werden geboord bij Carbonara Target en zes gaten (539,50 meter) bij Witlage Target.

Erg blij 

Jon North, CEO van 79North, merkte op: “We zijn erg blij, dat we bij Witlage hoge gradaties van goud mineralisatie zijn tegengekomen in zowel saprofiet als in gesteente in ons eerste diamantboorprogramma. De gerapporteerde zeer hoge cijfers overtreffen onze verwachtingen en bevestigen onze overtuiging dat we te maken hebben met een potentieel groot goudhoudend systeem. We kijken ernaar uit om deze zeer bemoedigende resultaten in 2022 op te volgen.”

Over 79North Inc

79North is een Canadees bedrijf dat wordt geleid door een team met uitgebreide expertise op het gebied van minerale exploratie met een track record van ontdekkingen in Zuid-Amerika en elders in de wereld. 79North heeft momenteel een indirect belang in delfstoffenconcessies in Noord-Suriname en streeft ernaar het belangrijkste junior exploratiebedrijf te worden in dit onderontwikkelde district van het vruchtbare Guyanaschild.

79North is een mineraal exploratiebedrijf dat zich richt op de verwerving, exploratie en ontwikkeling van eigendommen voor de winning van goud en andere mineralen. 

SAM

error: Kopiëren mag niet!