School te Drietabbetje aan renovatie toe

De Granman Akontoe Velantischool te Drietabbetje is aan renovatie toe. Zo laat het BEP-Assembleelid, Remi Kanapé in een gesprek met Dagblad Suriname weten. Het is volgens Kanapé al heel lang geleden, dat de school voor het laatst werd gerenoveerd. Niet alleen de school, maar ook de leerkrachtenwoningen zijn aan renovatie toe. Kanapé ziet graag dat dit probleem spoedig aangepakt wordt. Volgens hem is dit probleem vaak in het nieuws verschenen, maar wordt er echter niets aan de situatie gedaan. 

De schoolleider geeft in een gesprek met Dagblad Suriname aan, dat zij de situatie zo is komen aantreffen en het beste ervan probeert te maken. Zij geeft verder aan, dat de school op vrijdag 7 januari niet van start is gegaan. “We hebben een reis gemaakt van twee dagen en als je donderdag aankomt is het niet haalbaar om vrijdag te beginnen.” De school is op maandag 10 januari van start gegaan.

Aan het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur is gevraagd of zij op de hoogte is van de situatie. Dit zou intern nagetrokken worden. Vooralsnog heeft de redactie geen verdere informatie ontvangen.

SK

error: Kopiëren mag niet!