Verdachte (32) seksueel misbruik 13-jarig meisje aangehouden

Leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) hebben zondag 2 januari de 32-jarige R.J. op een adres te Rijsdijk in het district Para opgespoord en aangehouden. Hij wordt ervan verdacht zich op maandag 20 december een 13-jarig meisje in een bosschage aan de Tillystraat seksueel te hebben misbruikt, zo meldt de politie zaterdag 8 januari.

Volgens het voorlopig politieonderzoek ging de man samen met het meisje naar een fastfoodrestaurant aan de van Idsingastraat voor het kopen van wat eten. Hierna stapten zij in een taxi met de bedoeling naar huis te gaan. Op de hoek van de Tillystraat stapte de verdachte samen met het meisje uit, aangezien hij vond dat het gemakkelijker was om lopend de woning te bereiken. Toen zij het bosschage dicht waren genaderd, greep hij het meisje vast en sleurde haar mee naar het bos waar hij haar seksueel heeft misbruikt.

Na het misbruikging hij een andere richting op, terwijl het slachtoffertje naar huis ging en het voorval kenbaar maakte aan haar huisgenoten. Hierop werd aangifte gedaan op het politiebureau Munder.

Bij de voorgeleiding heeft de verdachte een volmondige bekentenis afgelegd. Na overleg met het Openbaar Ministerie werd de man in verzekering gesteld. Het verder onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Jeugdzaken.

error: Kopiëren mag niet!