Song ‘Indecente’ met vocals van TuFelo opgedragen aan vrouwen

TuFelo en Real Life Entertainment mogen spreken van weer een voltooid project. Sudhir Binda van Real Life Entertainment vertelt het volgende in gesprek met Dagblad Suriname.

‘Indecente’ is een lied opgedragen aan alle vrouwen die mooi en tegelijkertijd heel “slecht” zijn. “De song is een geschenk van TuFelo en Real Life Entertainment aan alle fans die van onze kunst genieten, een lied geproduceerd in de opnamestudio’s Desire de Real Life Entertainment waar verschillende Cubaanse producers werkten zoals Piter el Kaballero, Roit el Químico, Lombardy Dj.”

Het is gecomponeerd en uitgevoerd door TuFelo, hij is tevens de eerste Latin artiest die met Real Life Entertainment in Suriname werkte. Inmiddels is TuFelo verhuisd naar Amerika om zijn carrière daar voort te zetten. De samenwerking met Real Life Entertainment in Suriname blijft.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!